A BAU-TEAM  ÉPÍTŐIPARI ÉS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÓ KFT  az 1992. március 09-én keltezett alapító-okirat aláírását követően kezdte meg a tevékenységét. A társaságot két magyar állampolgárságú magánszemély jegyzi.

A társaság alapvetően építőipari fővállalkozással foglalkozik. Ennek keretében legjelentősebb helyet foglal el a magasépítési generál-kivitelezés.
Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében felfejlesztettük az építészeti tervezési tevékenységünket is.

Szakembereink révén beruházások teljes lebonyolítását és műszaki ellenőrzését is végezzük.

Tizenöt éves tapasztalatunk van az ingatlan fejlesztésben és forgalmazásban.
Az ingatlan beszerzéstől, az ingatlan fejlesztésen át, a tervezés folyamatát, a kivitelezést, a pénzügyi lebonyolítást, és az ingatlan eladást egy szervezetként végezzük.

A társaság alkalmazásában álló mérnökök, technikusok, műszaki szakterületen tevékenykedő munkatársaink által, és az irányításuk alatt dolgozó fizikai állomány jóvoltából az építőipari munkák szinte minden ága előfordult a tevékenységünk palettáján.
Iskolák, ipari objektumok, üzletek, szalonok tervezése és kivitelezése mellett egyre nagyobb szerephez jut a piaci alapú lakásépítési tevékenységünk.

Külön említésre méltónak tartjuk az építészeti emlékeink megóvása iránt érzett elkötelezettségünket. Előszeretettel és nagy odaadással végezzük a műemléki- vagy egyéb védelem alatt álló épületek állagvédelmi-, rekonstrukciós munkáit. Ezt megbízóink minden bizonnyal jól érzékelik, mert közel egy tucatnyi ilyen épület felújítására kaptunk megbízást.

 
 

Bau-Team Építőipari és Kereskedelmi Szolgáltató Kft., 4400 Nyíregyháza Szarvas utca 17. sz.